Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

Ugaone GarnitureIzrađene od najfinije kvalitetne italijanske kože rukom bojene, modernih linija i konstrukcije od bukovog masiva, moderne ugaone garniture savršen su balans između udobnog i urbanog. Dimenziono su napravljene tako da se uklapaju u savremene prostore. Modeli su personalizovani i modulirani, tako da svaki kupac može da pronađe model baš po svom ukusu.

Moderne ugaone garniture


Zahvaljujući višegodišnjem zalaganju da maksimalno unapredimo i kreiramo nov koncept modernih ugaonih garnitura, ugaone garniture postale su zaštitni znak našega brenda. Većina naših ugaonih garnitura i sofa je modularnog karaktera, što znači da postoji veliki broj konfiguracija kako bi kupci zaista dobili modele za opremanje koji su potpuno usklađeni sa njihovim zahtevima što po pitanju samog izgleda, ali i po pitanju raznih funkcionalnosti. Kada su u pitanju dodaci za ugaone garniture, na raspolaganju vam je izbor dodataka koji uključuju elektropokretane mehanizme, mehanizme za podešavanje sedalnog dela, relax mehanizme, dodatnih mehanizama za pretvaranje sofe u ležaj, za podešavanje glavonaslona, dodataka posebnih elemenata koji uključuju prostor za odlaganje i mnoge druge.

Kvalitet bez kompromisa, moderan dizjan i estetske vrednosti su standardi kojima se vodi Atlas od samog osnivanja i od kojih ne odstupa. Nastavlja da se usavršava i prati savremene trendove u svetu nameštaja koje primenjuju

Ugaone garniture danas mogu da menjaju svoju funkciju zahvaljujući ugrađivanju mehanizama. Pomoću njih modeli se lako podešavaju kao fotelje ili kauči. Savremeni mehanizi pomažu kupcu da pronađe odgovarajući položaj i opusti se posle radnog dana.

Atlas nudi 4 kolekcije modernih ugaonih garnitura koje će upotpuniti Vaš dom i učiniti ga omiljenim mestom za uživanje.