Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

U našoj ponudi je veliki izbor različitih kreveta, tako da čak i najizbirljiviji kupci mogu da nađu model po svojoj meri. Kreveti iz naše radionice su osobeni po jedinstvenom spoju elegancije i visoke estetske vrednosti. Svaki krevet je specifičn sam po sebi i nosi pečat kvaliteta svojstven samo proizvodima Atlas nameštaja.

Cilj nam je da svaki naš model ne bude samo kvalitetan francuski ležaj, već i komad nameštaja koji će svojim stilom dati posebnu notu vašem enterijeru. Atlas bračni kreveti garantuju kvalitet i udobnost bez kompromisa. Za sve one enterijere i stilove gde francuski ležaj nije opcija imamo krevete na rasklapanje, koji po pitanju udobnosti ne zaostaju za bračnim krevetima. Naši kreveti su prepoznati i na zahtevnom međunarodnom tržištu, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu.
Posvećujemo veliku pažnju svakom segment izrade kreveta, od dizajna, preko izbora materijala i mehanizama, do izbora vrhunskih koža i štofova. Svaki šav mora odgovarati visokim standardima kvaliteta koje smo sami sebi postavili.