Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

Ugaone Garniture Tango Mobile back Dream Line

back Dream Line
Opis
Tehničke Specifikacije
Dimenzije
Upit

“Tango mobile”je model koji predstavlja odgovor na potrebe savremene urbane porodice koja u svom ograničenom prostoru želi što korisniji komad nameštaja. Pored praktične namene, ova garnitura i dizajnom pokazuje svoju istinsku posebnost. “Tango mobil” se rotiranjem može pretvoriti u francuski ležaj ili dva odvojena ležaja po želji. Ispunu sedišnih delova čini žičano jezgro, obloženo visoko-elastičnim sunđerom. U jastucima naslona je visoko-elastični sunđer obložen silikonskom masom. Ispod sedišnog dela je smeštena ostava za posteljinu kada se garnitura koristi u dnevnoj, sedećoj varijanti. Ovaj model je dostupan za izradu u nekom iz palete veoma kvalitetnih štofova i koža.

geštela bukov masiv, šperploča, oplemenjena iverica
potpora žičano jezgro
sedeći jastuci žičano jezgro, kokosovo jezgro, sunđer
jastuci naslona sunđer, silikon
stope drveni masiv
mehanizam rotiranjem troseda dobija se ležaj za spavanje koji ima opciju velikog ležaja (širine 160cm) ili dva odvojena ležaja (2 x 80cm). Segment poseduje kutiju za posteljinu.
Dimensions

Upit

Ispunite formular i kliknite na 'Pošalji upit'. U najkraćem roku od nas ćete dobiti ponudu u vezi sa Vašim upitom.

U saradnji sa UniCredit Bank-om pripremili smo za Vas neverovatnu ponudu za kupovinu u svim Atlas prodajnim salonima. Pogledajte UniCredit Bank ponudu (pdf).
Newsletter