Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

Ugaone Garniture, Garniture Rio back Dream Line

back Dream Line
Opis
Tehničke Specifikacije
Dimenzije
Upit

“Rio”- je elegantan, sofisticiran, nesvakidašnji. Naglašeni štepovi na rukonaslonima i jastucima naslona pokazuju insistiranje “Atlas”na svakom detalju. Štepove na rukonaslonima prate i istovetni detalji na jastucima naslona. Rio pored elegantnog izgleda omogućuje fenomenalnu funkcionalnost. On poseduje mehanizam koji omogućava pretvaranje u krevet jednim potezom. U ponudi je veći broj elemenata koji omogućavaju kupcu formiranje sofe prema dimenzijama koje su diktirane životnim prostorom za opremanje. Moguće je formirati ugaonu garnituru koja poseduje ležaj i ostavu za posteljinu ili zasebne elemente, jedan sa ležajem, a drugi sa kutijom za posteljinu. Dostupan je za izradu u nekom iz široke palete veoma kvalitetnih koža i štofova.

geštela mehanizam ležaja ili bukov masiv, šperploča, oplemenjena iverica
sedeći jastuci HR pena 35/36
jastuci naslona HR pena 23/13, koflin
rukonasloni sunđer T25/40
stope drveni masiv model Marco
mehanizam lažaj tipa Dream sa kompletnim pretvaranjem sofe u ležaj. Dužina madraca 195cm a debljina 12cm, izrađen od sunđera S25; HR pene 35/36; ili kombinacije HR pene 35/36 i memory pene.
Dimensions

Upit

Ispunite formular i kliknite na 'Pošalji upit'. U najkraćem roku od nas ćete dobiti ponudu u vezi sa Vašim upitom.

U saradnji sa UniCredit Bank-om pripremili smo za Vas neverovatnu ponudu za kupovinu u svim Atlas prodajnim salonima. Pogledajte UniCredit Bank ponudu (pdf).
Newsletter