Popusti na sve kupovine do kraja novembra
X
akcija

Garniture Bolero back Dream Line

back Dream Line
Opis
Tehničke Specifikacije
Dimenzije
Upit

“Bolero”je model moderne garniture koja svojim dizajnom, funkcionalnošću i udobnošću miri različite ukuse i definicije lepote. Ova garnitura odgovara zahtevima savremene porodice, koja pored lepo dizajniranog želi i krajnje funkcionalan nameštaj u svom domu. Izborom željene kompozicije elemenata i njima odgovarajućih rukohvata, kupac sam prilagođava garnituru po dimenzijama svom stambenom ili radnom prostoru, što ovaj model čini jedinstvenim. Mogućnost izbora se dozvoljava i kod opredeljivanja za ispune jastuka sedišta i naslona - u ponudi su različiti tipovi visoko-elastičnih sunđera, odnosno guščijeg perja po želji kupca. Moderni oblik garniture, naglašen je inox stopicama. Trosed i dvoiposed imaju mogućnost ugradnje ležaja za spavanje sa pravim dušekom. Dopunu željenom sastavu moze činiti neka od fotelja sa okretnim postoljem. Dostupan je za izradu u nekom iz široke palete veoma kvalitetnih štofova i koža.

geštela bukov masiv, šperploča
potpora elastične gurtne
sedeći jastuci HR pena 35/30, koflin
jastuci naslona HR pena 35/30 i 23/13, koflin
rukonasloni HR pena 35/30 i 23/13, koflin
stope metalne, model Bolero Horizontal
mehanizam ležaj u trosedu i dvoiposedu, sa 2 preklopa, dimenzija dušeka 133/153x180, debljine 12cm, od sunđera S25; HR pene 35/36; ili kombinacije HR pene 35/36 i memory pene.
Dimensions

Upit

Ispunite formular i kliknite na 'Pošalji upit'. U najkraćem roku od nas ćete dobiti ponudu u vezi sa Vašim upitom.

U saradnji sa UniCredit Bank-om pripremili smo za Vas neverovatnu ponudu za kupovinu u svim Atlas prodajnim salonima. Pogledajte UniCredit Bank ponudu (pdf).
Newsletter