Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

Sajamski popust 2019, pogodnosti i do 25%

22.10.2019.

 

Imajući u vidu potrebe naših potrošača koji željno iščekuju ovogodišnji Sajam nameštaja u Beogradu, kao i onih potrošača koji bi ipak voleli da zaobiđu sajamsku gužvu, tradicionalno povodom predstojećeg sajma odlučili smo da sajamsku ponudu, kao i sajamske popuste upriličimo pre početka same manifestacije. 

 

Požurite u naše salone, jer u periodu od 21. oktobra do 10. novembra možete ostvariti pogodnosti do 25% na sve modele iz naših kolekcija (konačni iznos popusta obračunava se u zavisnosti od načina plaćanja). 

 

Na samom sajmu predstavićemo nove modele, kao i novu koncepciju našeg brenda na kojoj smo vrednoradili, a koja obuhvata praćenje i uvođenje svetskih trendova iz oblasti enterijera i implementaciju istih u postojeće kolekcije. U okviru sajamske ponude imaćete priliku da detaljno upoznate i novu, obogaćenu ponudu luksuznih materijala koje koristimo u izradi. Među tim materijalima nalaze se ručno obrađivane kože sa nežnim opipom i efektima pliša i nuboka, kao i mebl štofovi prirodne strukture sa povećanim procentom vlakana viskoze, pamuka i lana u svom sastavu.

 

Posetite nas tokom trajanja sajma u Hali 3 i nemojte se brinuti, jer, iako težimo da u našem proizvodnom portfoliju primenimo najnovije trendove, kvalitet i prepoznatljivost koja odlikuje naše garniture i dalje ostaju nepromenjeni. Kraće rečeno, u pitanju je isti Atlas koji odavno poznajete i koji vam budi uspomene, samo u jednom novom, luksuznijem ruhu. 

 

Novosti