Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

SAJAM NAMEŠTAJA U ATLASU JE POČEO, UKLJUČI SE U IGRU!

19.10.2016.

SKOCKAJ DOM I ISKORISTI SAJAMSKI POPUST NA KOMPLETAN ASORTIMAN VEĆ OD 20.OKTOBRA

Na ovogodišnjem sajmu, Atlas će se pojaviti sa sloganom Furniture Fair Play, pa u tom duhu želimo da ponudimo svim kupcima sajamske cene pre samog sajma.

Furniture Fair Play kampanja je pre svega usmerena ka buđenju kreativnosti kod ljudi, sa željom da iscrpljujuću potragu za nameštajem pretvorimo u igru I užitak, jer to ona zaista jeste. Svako uredjenje, bilo da je u pitanju novi prostor ili pak stari, ušuškani, najčesće predstavlja novu životnu etapu. Novi početak... Isto tako, svako od nas posle napornog dana, najviše želi da dođe u svoj dom, sa ciljem da se opusti I odmori u svojoj udobnoj garnituri i ambijentu koji našem oku najvise prija. Motivišući ljude da skockaju svoj idealni dom, osim sto podstičemo kreativnost, trudimo se da podsetimo na važnost uživanja u svakodnevnim stvarima, I nalaženju sreće u sitnicama. Naravno, mislimo I na potrebu da se ponudi proizvod besprekornog kvaliteta, iza koga u svakom trenutku možemo da stanemo i garantujemo.

Da podsetimo, I ove godine smo pripremili popust na celokupan proizvodni asortiman kompanija Atlas, IDP Italia, Pensarecasa I Stones. Pre i tokom trajanja sajma, pored popusta ćemo organizovati I druge akcije i veoma interesantnu nagradnu igru, deliti besplatne ulaznice za predstojeći sajam, što možete pratitii na našoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

I za kraj, spojite vašu kreativnost I naše neograničene mogućnosti I skockajte dom po vašoj meri. Uživajte u svakom trenutku, svakom danu I potencijalnoj novoj uspomeni, a mi vas sa osmehom čekamo na starom mestu u hali 1 Beograskog sajma I u svim Atlas maloprodajnim objektima.

* Sajamski popust se ne odnosi na artikle koji su već na akciji.
Vaš Atlas

 

 

Novosti