Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

Priprema za novi luksuzni showroom u Beogradu

05.02.2019.

Salon namestaja na staroj lokaciji u Bulevaru Arsenija Carnojevica 69a je zatvoren i ceka se otvaranje novog luksuznog monobrend salona na novoj lokaciji. Selimo se na Vracar i  nadamo se da cemo u martu biti potpuno spremni za novu sezonu kada je planiran zavrsetak radova.

 

Jedan od razloga za selidbu na novu lokaciju odluka da se nasa kompanija više usmeri na proširenje ponude iz svog proizvodnog programa, i da se predstavi kroz sopstveni showroom, nezavisno od Pensarecasa brenda koji se povlaci sa naseg trzista. Ovaj salon zaista donosi nešto dobro, novo i interesantno. Impozatnog izgleda, sa sest metara visokim izlogom u novom luksuznom delu Vracara, nikoga nece ostaviti ravnodusnim. U narednom periodu ocekuju vas nova iznenađenja, kako otvaranje salona konceptualno mnogo prilagođenijeg i usmerenijeg na kupce, tako i novi sajt, nove kolekcije, jednostavno stari prepoznatljivi Atlasov kvalitet u novom savremenom ruhu. 

 

Naravno u medjuvremenu cemo biti dostupni u kancelariji u Beogradu za sve zainteresovane kupce, ali i u salonima u Cacku i Uzicu.

 

Racunajte da cemo vas redovno obaveštavati o novinama koje su najavili, uključujući i i informacije o adresi novog salona i pustanja novog sajta kada za to dođe vreme.

 

Novosti