Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

NOVO U ATLASU

08.11.2015.

Preduzeće ATLAS je dugi niz godina prepoznatljiv na tržistu kao proizvođač tapaciranog nameštaja visokog kvaliteta. U okviru svog proizvodnog programa uvek je u ponudi imao 4-5 francuskih ležajeva, izrađenih uglavnom u koži i kvalitetnim štofovima.

U 2015. godini započeta je saradnja sa kompanijom Domus Arredi, koja je u vlasništvu partnera iz Italije. Veliko iskustvo u prodaji kreveta, italijanski dizajn, mogućnosti proizvodnje i kvalitetet izrade, doprineli su da se razvije jedan dobar partnerski odnos između “Atlas”-a i “Domus Arredi”-ja. Nova serija od 16 kreveta namenjena je prvenstveno američkom tržistu i prvi probni kontejneri su isporučeni za Majami, gde su postavljeni uzorci u salonima pod markom italijanskog proizvođača.

Isti su dimenziono prilagođeni američkom tržištu i rađeni u varijanti fiksnog, sa mogućnošću podešavanja visine dušeka i mehanizamskog kreveta sa kutijom za odlaganje posteljine.

Uporedo, su svi ležajevi dimenziono prilagođeni i tržistu Evrope, tako da su exponati postavljeni u regiji bivših Jugoslovenskih republika, a planira se i izvoz na teritoriju Ruske federacije.

Konstrukcija je izrađena od bukovog masiva, parenog i sušenog na 8% vlage, sa oblogama od iverice, obložena sunđerima visokog kvaliteta, sa navlakom od kože, eko kože ili štofa. Racionalizacija proizvodnje i unificiranje okova i elemenata, tačnost izrade omogućili su da se dobije proizvod fantastičnog izgleda, konstrukcije i funkcije, cenovno prilagođen budžetu prosečnog kupca.

Kupac ima mogućnost izbora dve veličine kreveta, za dušek 160 x 200cm i 180 x 200cm, kao i izbora mehanizma, sa klasičnim podizanjem dušeka sa jedne strane i  “comfort” mehanizma koji se pozicionira paralelno sa podom sanduka za odlaganje posteljine i daje mogućnost lakšeg pristupa kutiji pri odlaganju stvari.

U bliskoj budućnosti, očekuje se ponuda i drugih dimenzija, što bi kompletiralo ponudu.

Neke od kreveta iz bogate ponude, možete videti na slikama, a više informacija o svakom od njih mozete potražiti u nekom od nasih maloprodajnih objekata u Beogradu, Novom Sadu, Čačku I Užicu.

Predstavljamo Vam:

Paola


Mia

Zoe

Bella

Bijou

Claudia

Eleonora

Lulu

Clio

Lux

Alba

Novosti