Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

ITALIJANSKI SAN, OPREMI CEO STAN ZA 5999 evra, NA SAJMU NAMEŠTAJA U BEOGRADU

08.11.2015.

Kao svake godine i na predstojećem Sajmu nameštaja u Beogradu 10.11.-15.11. očekuju Vas brojna iznenađenja i neizostavni VELIKI SAJAMSKI POPUST
I ne samo to! Podsećamo Vas i na fantastičnu ponudu koju smo pripremili samo za Vas - ITALIJANSKI SAN, OPREMI CEO STAN ZA 5999 evra
Posetite nas na staroj lokaciji u Hali 1 Beogradskog sajma i uverite se u istinitost ove neverovatne ponude u čijem sastavu su:


Dvosed i fotelja “City” - Avangardni izgled, rađen po nacrtu poznatog francuskog dizajnera Pascal Davely, nije narušio udobnost I tehničke karakteristike ovog modela. Sedalni i naslonski deo su ispunjeni visoko-elastičnom penom koja omogućava prilagođavanje i oblikovanje prema telu. U sklopu akcije dostupan je za izradu u nekom iz široke palete veoma kvalitetnih štofova, a inače se izrađuje i u najkvalitetnijim italijanskim kožama.


Francuski krevet “Sandra” iz Domus Arredi asortimana, dimenzija 160 x 200 cm.
Više informacija o ovom brendu I krevetima možete potražiti u članku “Novo u Atlasu” na nasem sajtu.
U sklopu akcije dostupan je za izradu u nekom iz široke palete veoma kvalitetnih štofova.


Kuhinja “Max” – Italijanska kuhinja modernih linija, za svačiji ukus. U sklopu akcije nudi se izbor boja i završnih obrada, personalizovanje u određenoj meri do dimenzije 3,20m, dok je prilagođavanje u većim dimenzijama od navedene moguće uz doplatu.


Dnevni boravak “Kubo” – Neverovatan spoj praktičnog, lepog i pre svega kvalitetnog komada nameštaja. U sklopu akcije nudimo Vam mogućnost kombinovanja različitih boja elemenata baze, kao i izbor završnih obrada.


Tprezarijski sto “Luna” sa četiri “Roco” Stolice – Fiksni sto izrađen od bukovog masiva sa plocom od furniranog medijapana, sa mogućnošću izbora boja, kao i u slučaju stolica koje idu uz njega. Pogodan za oplemenjivanje svakog prostora, a naročito za trpezarije manjih stanova.


Spavaća soba “Unica” – Savršen spoj italijanskog dizajna i kvaliteta, stvoren za ugodan boravak u najintimnijem životnom prostoru. U sklopu akcije, dostupni su garderober, dva noćna stočića, komoda i ogledalo, koje možete videti na slici iznad, sa mogućnošću izbora boja i tekstura i bracni krevet “Sandra” u čiju estetsku vrednost se možete uveriti na slici koju smo posebno izdvojili za Vas,u prostoru sa leve strane od teksta koji čitate.

I na sve ovo dobijate i ugradnu tehniku za kuhinju kompanije BOSCH (rerna, radna ploča, sudomašina, frižider, aspirator*), a prvi kupac za vreme trajanja Sajma dobija GRATIS dušek "Magni" italijanskog brenda "Magniflex" u vrednosti 101.300,00 dinara.
*Model i proizvođač za aspirator zavisi od karakteristika kuhinje i on je uključen u paket.
Naravno, kao i uvek kompanija Atlas se brine da vam nameštaj bude isporučen na željenu adresu i ova usluga je, kao i usluga montaže, uračunata u cenu promo stana.

Pored velikog sajamskog popusta koji traje od 10.-15.11.2015., kompanija “Atlas” će svoje verne kupce obradovati brojnim iznenađenjima u svojim maloprodajnim objektima i zato ne treba da Vas brine ukoliko za vreme trajanja Sajma nameštaja ne stignete da kupite Vaš omiljeni komad nameštaja, jer će možda baš on biti na nekoj od promocija koje Vas očekuju. Već od 10.11. u novootvorenom salonu u Beogradu, očekuju Vas popusti i do 40 % na nekoliko najprodavanijih “Atlas” garnitura, ali i promocije novih modela kako iz našeg asortimana, tako i iz ponude italijanskog partnera “Pensarecasa”. Priuštite sebi neki od luksuznih garderobera, italijanskih kreveta ili mozda dnevnih boravaka. Sigurni smo da se baš u bogatoj ponudi koju Vam pripremamo, nalazi Vaš idealan komad nameštaja.

Dragi prijatelji, posetite nas i uživajte u prezentaciji našeg prepoznatljivog kvaliteta i italijanskog dizajna, po poslednjim svetskim trendovima. Dopustite da neko drugi radi za Vas i gledajte kako Vaš stan postaje Vaš dom za samo jedan dan.

Kreditni uslovi

Novosti