Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

Igra se nastavlja!

14.11.2016.

Zbog velikog interesovanja sajamski popust se produzava do kraja novembra. Da podsetimo, pripremili smo popust do 25% na celokupan proizvodni asortiman kompanija Atlas, IDP Italia, Pensarecasa I Stones.

Ove godine smo kao sto znate nastupali sa sloganom Furniture Fair Play, želeci da udovoljimo svojim klijentima, kako sa raznovrsnom I jedinstvenom ponudom, tako I sa željom da probudimo kreativnost i da potragu za nameštajem pretvorimo u užitak. Namera je da se ljudi podstaknu i podsete na važnost uživanja u svakodnevnim stvarima.

Trudili smo se da svaka naša garnitura ima jedinstveni  dizajn koji prati poslednje svetske trendove. Nismo bili lenji, pa smo tako saradnjom sa italijanskim, nemačkim i italijanskim dizajnerima i proizvođačima napravili modele koji odlikuje gotovo savršeni balans između modernog, udobnog i elegantnog. Nikad nismo bili ponosniji na proizvode koji nas predstavljaju, kao I na postignuti odnos cene I kvaliteta

Svakako najbolje bi bilo da se na licu mesta uverite u istinitost ovih tvrdnji. Sigurno postoji onaj komad nameštaja koji će se najbolje uklopiti uz vašu ličnost i životni prostor koji uređujete. Najvažnije je da u toj potrazi uživate i kupujete sa osmehom na licu, znajući da će na toj novoj garnituri i ambijentu stvarati nove uspomene.

Spojite vašu kreativnost I naše neograničene mogućnosti I skockajte dom po vašoj meri. Uživajte u svakom trenutku, svakom danu I potencijalnoj novoj uspomeni, a mi vas čekamo na starom mestu u svim Atlas maloprodajnim objektima.

* Sajamski popust se ne odnosi na artikle koji su već na akciji.

Novosti