Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

festaITALIANA 2.-4.6.

29.05.2017.

festaITALIANA

Veliki italijanski nacionalni praznik Festa della Repubblica Italiana se slavi i kod nas!

Tim povodom smo u saradnji sa italijanskim kolegama, u svojim salonima nameštaja organizovali veliku vikend akciju kada ćemo na kompletne proizvodne programe italijanskih proizvođača obezbediti popuste i do 25%. Na akciji će se naći proizvodi poznatih brendova kako u proizvodnji tapaciranog nameštaja IDP Italia, tako i u proizvodnji pločastog nameštaja Pensarecasa.it, u čijoj se ponudi mogu naći kuhinje i garderoberi po meri, kao i kompletan asortiman za spavaće sobe i dnevne boravke. Pored pomenutih tu su i Stones, koji nam kroz svoju ponudu nudi prelep program klub stolova i trpezarijskih stolova i stolica i Magniflex, jedan od svetski najpoznatijih proizvođača dušeka sa patentiranom memorijskom penom. Naravno, poslednji ali ne i manje bitan je italijanski brend Domus Arredi sa svojim krevetima, koji su od skoro osim u dimenzijama bračnih kreveta dostupni i u manjim dimenzijama i tako prilagodljivi za svaki prostor.

I to nije sve… U ATLAS salonima čekaju vas i dodatni popusti na određene eksponate, kao i na ATLAS asortiman kako bi na pravi način proslavili sa svojim italijanskim partnerima.

Zaista ponuda koja se ne propušta i koja svojom raznovrsnošću nudi kompletno opremanje životnog prostora po svačijem ukusu I meri. Zato su svi pozvani da se 2.,3. I 4. juna uvere u to i iskoriste ove velike popuste inače dostupne samo za vreme trajanja Sajma nameštaja u Beogradu.

RADNO VREME ZA VREME TRAJANJA AKCIJE

BEOGRAD: pet-sub 10-21h ; nedelja 10-17h

ČAČAK: pet-sub 9-20h ; nedelja 11-19h

NOVI SAD: pet 8-20h ; sub 9-19h ; nedeljom ne radi

UŽICE: pet 8-20h ; sub 8-15h ; nedeljom ne radi

*popusti nisu isti za sve brendove

Novosti