Vreme darivanja - vaučeri uz kupovinu u iznosu do 70.000 rsd
X
akcija

IZNENAĐENJA POVODOM OTVARANJA NAJVEĆEG MONOBREND SALONA

22.07.2019.

 

Drago nam je što konačno možemo da vas obavestimo i da vas pozovemo da nas posetite na novoj lokaciji u Beogradu. Od 25. jula, naš proizvodni asortiman možete videti i sa “druge strane reke” u novom showroom-u na adresi Južni Bulevar 100. 

 

U pitanju je monobrend salon koji donosi nešto potpuno nesvakidašnje na sceni modernih enterijera i ujedno naš najveći salon do sada. Smešten u samom srcu ekskluzivnog naselja Kapije Vračara, ovaj salon koncipiran je sa namerom da bude maksimalno usmeren na kupca i da predstavi kompletan proizvodni portfolio naše kompanije sa akcentom na modularne garniture. U novom salonu imaćete priliku da se detaljno upoznate sa svim proizvodima i funkcionalnostima po kojima su naše garniture prepoznatljive, a naši prodavci će vas voditi kroz proces i pomoći vam da pronađete idealne materijale i konfiguraciju koja će se savršeno uklopiti u vaš životni prostor.

 

Požurite i posetite novootvoreni salon jer smo vam povodom otvaranja pripremili razna iznenađenja i specijalne pogodnosti koje uključuju i popust u iznosu do 20% (u zavisnosti od načina plaćanja). 

 

Radno vreme novootvorenog salona je radnim danima od 09h do 20h, subotom od 10h do 19h.

 

Očekujemo Vas!

Vaš Atlas

 

Novosti